Thomas' Træningsbar

Ingredienser
ca. 8 stk
200 g dadler
2 dl hasselnødder eller mandler
4 spsk hampeprotein
1 spsk macapulver
2 spsk kakao
2 tsk kanel
1 tsk vaniljepulver
3spsk kokosolie (med eller uden smag)
2 spsk fintmalet peanutbutter – lowcarbstore.dk´s rå variant er helt perfekt, da den er let flyende og har en fantastisk smag!
½ dl revet kokos

Sådan gør du:
Skær dadlerne i mindre stykker og blend dem med nødderne, proteinet, macapulveret, kakaoen og krydderierne. Det kan være nødvendigt at gøre det af flere omgange, hvis du ikke har så stor en mikser. Blend til det bliver så fint som muligt. Blødgør kokosolien og peanutssmørret i mikroovnen ca. 30 sek. eller over en gryde. (pas på det ikke brænder på! Jeg taler af erfaring.

Hæld det over dadelmassen og rør godt sammen. Bland til sidst kokosmelen i  og ælt det godt sammen med hænderne. Mas det i en form ca. 10 cm x 30 cm og lad massen køle af i fryseren i et par timer eller køleskabet natten over. Skær massen ud i små aflange barer og spis dem inden træning.