Sunde boller

Ingredienser:
3,5 dl mælk eller fx sojamælk (opvarmet til ca. 40 grader)
50 g smør/kokosolie (smeltet)
8 dl (500 g) hvedemel
1 dl (60 g) FiberFin
2 tsk kardemomme
1 pose tørgær (el. 10 g gær)
1 dl Sukrin (+ 1 spsk)
1 æg

Rosiner efter smag


Sådan gør du:
Bland alle ingredienser undtagen æg sammen. Ælt så meget af melet ind, at dejen bliver nem at arbejde med og slipper skålen. Dæk dejen til og lad den hæve 1-2 timer.

Tril 12 boller ud på en bradepande med bagepapir og lad dem efterhæve i 50 minutter.

Pensl bollerne med æg og drys med Sukrin. Bag dem ved 250 grader i 10 minutter.

Spis dem lune med smør eller dit yndlingspålæg eller gem dem til næste dags frokost-sandwich ... hvis du kan!

Næringsindhold pr. 100 gram
Energi: 225 kcal • protein: 6,7 • kulhydrater: 38,3 • fedt: 5 • kostfibre: 4,1