Skøn low carb æbletærte



Af: Elsebeth Vraabøl

Ingredienser:

2 æg
13 g stevia strøsukker
0,5 dl. Agave sirup
50 g smeltet smør
1,5 dl. Græsk yoghurt/ eller hytte ost
2 spsk. mælk
180 g blendede mandler
2 spsk. kokos mel
2 spsk. Fiber HUSK
3 tsk.  bagepulver
3 tsk. vanilje pulver eller kornene fra ½ stang vanilje

Fyld:
2-3 æbler
2 tsk. kanel
2 spsk. smeltet smø
1-2 spsk. agave sirup
En "håndfuld" groft hakkede mandler

Sådan gør du:
Pisk æg, stevia og vanilje sammen.

Bland det smeltede smør , agavesirup, græsk yoghurt (eller hytteost)
samt mælken i og pisk igen.

Mandlerne blendes og blandes med bagepulver , kokos mel og fiber HUSK-
og vendes i dejen -

lad trække 10 min så fiber Husk får tid til at virke- inden dejen
fordeles i en smurt tærteform.

Æblerne med skræl skæres ud i tynde både.

Og sættes på højkant hele vejen rundt i tærteformen til den er helt
dækket af æbler.

De groft hakkede mandler drysses på toppen , som også drysses med
kanel.

Til sidst fordeles 2 spsk. smeltet smør og 1-2 spsk. agave sirup over
tærten.

Bages ved 175 * i 30-40 min.
Kan evt. serveres sammen med græsk yoghurt blandet med lidt vanilje