Fyldte oksekødsboller med blomkålsmos og ærter

Oksekødsboller (20 stk.)

Ingredienser:

1 kg oksekød
20 stk mini mozzarella kugler
1 rødløg i små tern
3 fed finthakket hvidløg
1 æg
20 stk chorizo i skiver
2 tsk urtesalt
Peber efter smag
Fedtstof til stegning

Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 225 grader.

Løg, hvidløg, salt og peber steges gyldne og bløde på en pande med fedtstof, sættes til side og køler lidt af.

Oksekød, æg og løg blanding blandes sammen og deles i 20 klumper.

Tag en mozzarella kugle, pak den ind i en skive chorizo og tryk den ind i oksekødsklumpen.

Tril klumperne runde og steg dem i fedtstof, til de har fået en stegeskorpe. Oksekødsbollerne steges færdig i ovnen i ca 10-15 min.