Flødeboller med kokos

Ingredienser:
5 æggehvider
5-6 spsk Sukrin
1 tsk vaniljepulver
20 g revet kokos
5 plader husblas

Glasur:
2 æggehvider
2-3 spsk SukrinMelis
ca. 15 g kakao
2 plader husblas
10 g revet kokos (pynt)


Sådan gør du:
Pisk æggehviderne stive med Sukrin og tilsæt derefter vaniljepulver og kokos.

Læg husblasen i blød i lidt koldt vand i ca. 5 minutter. Klem vandet ud af pladerne og hæld 1 dl kogende vand henover.

Hæld husblas-blandingen over i æggeblandingen i en tynd stråle, mens piskeriset går.
Læg massen i et passende antal klatter på et fad og sæt det i køleskabet.

Glasur:
Pisk æggehviderne stive med SukrinMelis og bland kakao og husblans i på samme vis, som i 'dejen' ovenfor. Hæld glasuren over æggehvide-klatterne og strø med kokos. Sæt flødebollerne tilbage i køleskabet i ca. 10 minutter og lad glasuren stivne, inden du nyder dit hårde arbejde med god samvittighed.

Næringsindhold pr. 100 gram
Energi: 158 kcal • protein: 29,1 • kulhydrater: 1,2 • fedt: 4,1 • kostfibre: 0,8