Chili Con Carne med Blomkålsris












Ingredienser
4 portioner:
2 store løg
2 fede hvidløg
2 røde peber
1 dåse røde kidneybønner eller 8 store champignon. (eller måske begge dele;o)
1 dåse hakkede øko tomater
2 dl mosede tomater (evt. urtekrams mosede tomater på flaske)
2 spsk smør
500 g hakket oksekød
2 spsk tomatpuré
Salt og friskkværnet peber
Chilipulver – efter smag
Drys gerne med en rød chili skæret i skiver.


Sådan gør du:
Hak løg, hvidløg og rød peber i tern. Skyl bønnerne grundigt i koldt vand. Steg løg, hvidløg, kød og tomatpuré i smør. Tilsæt de hakkede og mosede tomater, bønner, salt, peber og chilipulver. Lad det simre i 10 minutter. Server med kølende cremefraiche og blomkålsris. Velbekomme!


Tilbehør:
Creme fraiche
Blomkålsris

Blomkålsris – det nemmeste og hurtigste tilbehør at lave, og så smager det faktisk godt!
Klar på 10 sekunder og selv om du ikke er vild med blomkål normalt, kommer du helt sikkert til at kunne lide denne variant. Og hokus pokus, så har du lige spist et halv blomkål.

Ingredienser
4 personer:
Riv et stort blomkålshoved på den grove side af rivejernet. Hæld ”risene” i saltet kogende vand i 10 sekunder (ikke mere!) og hæld hele herligheden over i et dørslag. Drys med salt og peber og server. Velbekomme!