Bounty (sunder og sukkerfri)



 
Af: Julie Vitoft Kiersgaard

Ingredienser:

(ca 20 stk/barer)

150g hvide bønner
2 spsk sødemiddel
kokosmel, til massen har en fast, men blød konsistens
2 dl vand
Mørk chokolade, til at overtrække

Sådan gør du:
Start dagen før: Sæt de hvide bønner til udblødning i vand, i 10 timer.
Dagen efter koges de i 50 minutter

Hæld vandet fra, køl af og stavblend med sødemiddel og 1 dl vand

Hæld kokosmel til, så det bliver en lidt smuldrende masse og rør til sidst den sidste 1 dl vand ved, så massen bliver blød igen. Samg til med sødemiddel

Sæt i køleskab en times tid
Beklæd et fad/skærebræt (som kan stå i køleskab) med bagepapir og tag kokosmassen ud af køleren

Form massen til 20 aflange barer (ca 4 x 1½ cm) og sæt dem på bagepapiret/fadet og tilbage i køleskabet i ca 5-6 timer

Smelt chokoladen og start med at pensle alle barernes bunde med chokolade, og sæt tilbage på pladen med choko-bundene nederst - sæt tilbage i køleskab en times tid

Smelt mere chokolade og pensl nu resten af barerne med chokoladen, så al kokosmasse dækkes, og pynt evt. med kokos inden chokoladen tørrer