Bananbrød/kage


 
Ingredienser:
3 bananer
4 æg
1 dl kokosmælk (skyr eller græsk yoghurt kan også sagtens bruges)
100g smør
2 dl fedtreduceret mel (udskift eventuelt den ene dl med neutralt proteinpulver)
6 tsk Husk
1 spsk kanel
1 tsk vanilje
1 tsk bagepulver
100g hakkede valnødder
100g hakket chokolade

Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 200 grader.

Smelt smør i en gryde ved svag varme.

Blend banan, æg og kokosmælk fri for klumper. Tilsæt smør, kanel, vanilje, bagepulver og blend igen.

Husk og det fedtreducerede mel tilsættes og der røres godt rundt. Massen trækker ca. 10 minutter. Valnødder og chokolade hakkes og røres i til sidst.

Hæld dejen i en form med bagepapir og bag i ca. 30-35 minutter.